top of page
5 JAAR LOGO.png

Foto's zijn er altijd en wij maken ze!

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een spontane fotoshoot in Groningen of op een locatie naar jouw keuze? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij specialiseren ons in natuurfotografie, maar we zijn ook bedreven in het vastleggen van beelden in stedelijke of industriële omgevingen. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte locatie voor de fotoshoot, of dit nu een plek is die voor jou speciaal is, waar je graag komt, of gewoonweg prachtig vindt.

Een fotoshoot duurt doorgaans ongeveer een uur. In een ontspannen sfeer leggen we momenten vast van jou, je gezin, familie en/of vrienden. Wij nemen de tijd voor de shoot, wat de kwaliteit ten goede komt. Met buitenfotografie zijn we wel afhankelijk van het weer. Als de weersomstandigheden niet meewerken, plannen we graag een nieuwe datum.

Na de fotoshoot bewerken we de foto's en sturen we ze digitaal naar je toe, voorzien van een logo. Je kunt zelf een selectie maken uit de foto's. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen. De gekozen foto's worden geleverd in hoge kwaliteit, zowel in kleur als in zwart-wit.

LogoMakr_1lq6um.png
IMG_20180802_122855.jpg
Professionele fotostudio

Foto's maak je samen!

“The important thing is not the camera but the eye.”

Alfred Eisenstaed 

Portfolio

Portretten

De meest prachtige portretten, spontaan gemaakt op een locatie die bij jou past.

Natuur en urbex

De ongerepte schoonheid van de natuur vastgelegd met behulp van de meest geavanceerde camera's en lenzen.

Drone fotografie

Wij gebruiken de meest geavanceerde drones om prachtige foto's en video's te maken, waarbij veiligheid altijd onze hoogste prioriteit heeft! 😉🚁

bottom of page