top of page
5 JAAR LOGO.png

Foto's zijn er altijd en wij maken ze!

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een spontane fotoshoot in Groningen of op een locatie naar jouw keuze? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij fotograferen vooral in de natuur, maar ook in stedelijke of industriële omgevingen. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte locatie voor de fotoshoot. Dit kan een plek zijn die voor jou speciaal is, waar je graag komt of gewoon erg mooi vindt.

Een fotoshoot duurt ongeveer een uur. In een ontspannen sfeer maken we foto's van jou, je gezin, familie en/of vrienden. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor de shoot, wat de kwaliteit ten goede komt! Met buitenfotografie zijn we afhankelijk van het weer. Als het weer niet meewerkt, plannen we een nieuwe datum.

Na de fotoshoot bewerken wij de foto’s en sturen we deze digitaal naar je toe voorzien van een logo. Hieruit kun je zelf een selectie maken. Uiteraard is het ook mogelijk om extra foto's bij te bestellen. De gekozen foto's krijg je in hoge kwaliteit, zowel in kleur als in zwart-wit.

LogoMakr_1lq6um.png
IMG_20180802_122855.jpg
Professionele fotostudio

Foto's maak je samen!

“The important thing is not the camera but the eye.”

Alfred Eisenstaed 

Portfolio

Portretten

De mooiste portretten, ongedwongen en op een plek wat bij je past.

Natuur en urbex

De natuur in al zijn onschuld vastgelegd door de beste camera's en lenzen.

Drone fotografie

Met de modernste drones maken wij de mooiste foto's of video's. Veiligheid voorop natuurlijk ;-)!

bottom of page