top of page
5 JAAR LOGO.png

Foto's zijn er altijd en wij maken ze!

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een leuke spontane fotoshoot rondom Groningen of op locatie naar eigen wens? Dan ben  je bij ons aan het juiste adres.

 

Wij fotograferen vooral in de natuur maar ook in stedelijke of industriële omgevingen. Wij gaan met jullie op zoek naar een  geschikte locatie voor de fotoshoot. Dit kan een plek zijn die voor jullie speciaal is, waar je graag bent of wat je gewoon erg mooi vind.

Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur. In een ongedwongen sfeer maken we foto's van jou, je gezin, familie en/of vrienden. Wij vinden het belangrijk dat we de tijd nemen wat de kwaliteit van de fotoshoot ten goede komt! Met buitenfotografie ben je afhankelijk van het weer. Mocht het slecht weer zijn, dan plannen wij een nieuwe datum.

Na de fotoshoot bewerken wij de foto’s thuis en krijgen jullie de foto’s digitaal toegestuurd voorzien van een logo. Hieruit kunnen jullie zelf een keuze maken. Natuurlijk is het mogelijk om extra foto’s bij te
bestellen. De foto’s die gekozen zijn krijg je digitaal toegestuurd in hoogwaardige kwaliteit, zowel in kleur als in zwart-wit.

LogoMakr_1lq6um.png
IMG_20180802_122855.jpg
Professionele fotostudio

Foto's maak je samen!

“The important thing is not the camera but the eye.”

Alfred Eisenstaed 

Portfolio

Portretten

De mooiste portretten, ongedwongen en op een plek wat bij je past.

Natuur en urbex

De natuur in al zijn onschuld vastgelegd door de beste camera's en lenzen.

Drone fotografie

Met de modernste drones maken wij de mooiste foto's of video's. Veiligheid voorop natuurlijk ;-)!

bottom of page