top of page
5 JAAR LOGO.png

We create the web.

Een complete website

Wij hebben uitgebreide ervaring in het selecteren van het juiste lettertype, kleurenschema en foto's die perfect aansluiten op de beoogde doelgroep. Samen met jou bekijken we wat het beste bij jouw bedrijf past.

Daarnaast waarborgen we een optimale zichtbaarheid van jouw website op alle apparaten. Met onze speciale mobiele websites zorgen we ervoor dat jouw klanten eenvoudig toegang hebben tot jouw website, waar ze zich ook bevinden.

Onderhoud 24/7

Bij Make it Blue bieden we niet alleen webdesign diensten aan, maar ook onderhoudsdiensten. Hierdoor garanderen we dat jouw website altijd optimaal blijft functioneren en up-to-date is, 24/7!

Als wij jouw website hebben ontworpen, hoef je het eerste jaar na oplevering niets te betalen voor het onderhoud. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw website altijd in topconditie blijft en je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Email en domein

We nemen graag de verantwoordelijkheid voor het beheer van je e-mail en domein uit handen. We werken samen met betrouwbare partners die ervoor zorgen dat je altijd online bent en beschikt over een goed functionerend mailadres.

Wanneer je ervoor kiest om je website bij ons te laten bouwen en onderhouden, is deze service standaard inbegrepen in je pakket. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het regelen en onderhouden van je e-mail en domein, en kun je je volledig concentreren op je bedrijf.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

We begrijpen hoe cruciaal het is dat jouw website goed vindbaar is op Google. Door het gebruik van de juiste teksten, titels en zoekwoorden, zorgen wij ervoor dat jouw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt.

Bovendien assisteren we graag bij het aanmaken van een eigen Google-pagina voor jouw bedrijf. Zo blijf je volledig up-to-date en kunnen klanten je nog sneller en eenvoudiger vinden. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online optimaal vertegenwoordigd is en dat je een groter aantal potentiële klanten bereikt.

Image by Luca Bravo
"Mistakes are the portals of discovery."

JAMES JOYCE

Trots op mijn opdrachtgevers

bottom of page