top of page
5 JAAR LOGO.png

We create the web.

Een complete website

We hebben veel ervaring met het kiezen van het juiste lettertype, kleurenschema en foto's die passen bij de doelgroep die je wilt aanspreken. Samen met jou kijken we wat het beste bij jouw bedrijf past.

We zorgen er ook voor dat jouw website goed zichtbaar is op alle apparaten. Met onze speciale mobiele websites zorgen we ervoor dat jouw klanten gemakkelijk toegang hebben tot jouw website, waar ze ook zijn.

Onderhoud 24/7

Bij Make it Blue bieden wij niet alleen webdesign diensten aan, maar ook onderhoudsdiensten. Hierdoor garanderen wij dat jouw website altijd optimaal blijft functioneren en up-to-date is, 24/7!

Hebben wij jouw website ontworpen? Dan betaal je het eerste jaar na oplevering niets voor het onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat je website altijd in topconditie blijft en je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Email en domein

We nemen graag het regelen van je e-mail en domein uit handen. We werken samen met betrouwbare partners die ervoor zorgen dat je altijd online bent en een goed functionerend mailadres hebt.

Wanneer je een website bij ons laat bouwen en onderhouden, zit deze service standaard in je pakket. Zo zorgen we ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over het regelen en onderhouden van je e-mail en domein, en kun je je focussen op je bedrijf.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

We weten hoe belangrijk het is dat jouw website goed vindbaar is op Google. Door de juiste teksten, titels en zoekwoorden te gebruiken, zorgen wij ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt te staan.

Daarnaast helpen wij je graag bij het maken van een eigen Google-pagina voor jouw bedrijf. Zo ben je helemaal up-to-date en kunnen klanten je nog sneller en gemakkelijker vinden. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online goed vertegenwoordigd is en je meer potentiële klanten bereikt.

Image by Luca Bravo
"Mistakes are the portals of discovery."

JAMES JOYCE

Trots op mijn opdrachtgevers

bottom of page